ผลของความดันสูงและความร้อนต่อคุณภาพทางกายภาพเคมีและจุลชีววิทยาของน้ำแครอท / (Record no. 114802)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00905nab a2200157 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000117085
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 100621 2552 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091229
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611141016
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100431
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201008251414
Level of effort used to assign classification sittipong
-- 201006211552
-- sittipong
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ยุทธพงษ์ ปัญญาดา
9 (RLIN) 110051
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ผลของความดันสูงและความร้อนต่อคุณภาพทางกายภาพเคมีและจุลชีววิทยาของน้ำแครอท /
Statement of responsibility, etc. ยุทธพงษ์ ปัญญาดา และคนอื่น ๆ
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2010 M11
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element น้ำแครอต.
9 (RLIN) 29513
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 39, 4 (ต.ค.-ธ.ค. 2552) 331-337
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.