การใช้แป้งสาคูในผลิตภัณฑ์ไส้กรอกปลา / (Record no. 115097)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01143nab a2200193 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000117382 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 100713 2553 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091224 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611141009 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100433 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201010191011 |
Level of effort used to assign classification | SURACHAI |
-- | 201007131029 |
-- | NAPASROS |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | วรางคณา สมพงษ์ |
9 (RLIN) | 78755 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | การใช้แป้งสาคูในผลิตภัณฑ์ไส้กรอกปลา / |
Statement of responsibility, etc. | วรางคณา สมพงษ์, ปิ่นปินัทธ์ ทรัพย์ศุทรากุล และ นิภาพร วัฒนชัย |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | YJ2010 M12 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ไส้กรอกปลา |
General subdivision | วิจัย. |
9 (RLIN) | 110379 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | แป้งสาคู |
General subdivision | ผลิตภัณฑ์. |
9 (RLIN) | 110380 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ปิ่นปินัทธ์ ทรัพย์ศุทรากุล |
9 (RLIN) | 110381 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | นิภาพร วัฒนชัย |
9 (RLIN) | 110382 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 40, 1 (ม.ค.-มี.ค. 2553) 63-71 |
International Standard Serial Number | 0125-1147 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.