กรดอินทรีย์ในอาหารไทยเพิ่มการนำไปใช้ได้ของแคลเซียม / (Record no. 117063)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00977nab a2200157 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000119358
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 101019 2551 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091240
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611141031
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100447
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201010261149
Level of effort used to assign classification kularb
-- 201010191025
-- NAPASROS
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ยุวดี เชี่ยววัฒนา
9 (RLIN) 23833
245 10 - TITLE STATEMENT
Title กรดอินทรีย์ในอาหารไทยเพิ่มการนำไปใช้ได้ของแคลเซียม /
Statement of responsibility, etc. ยุวดี เชี่ยววัฒนา และคนอื่น ๆ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element คะน้า
General subdivision แคลเซียม
-- ผลวิเคราะห์.
9 (RLIN) 112315
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ปวยเล้ง
General subdivision แคลเซียม
-- ผลวิเคราะห์.
9 (RLIN) 112316
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 38, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2551) 167-177
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.