กรดอินทรีย์ในอาหารไทยเพิ่มการนำไปใช้ได้ของแคลเซียม / (Record no. 117063)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00977nab a2200157 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000119358 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 101019 2551 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091240 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611141031 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100447 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201010261149 |
Level of effort used to assign classification | kularb |
-- | 201010191025 |
-- | NAPASROS |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ยุวดี เชี่ยววัฒนา |
9 (RLIN) | 23833 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | กรดอินทรีย์ในอาหารไทยเพิ่มการนำไปใช้ได้ของแคลเซียม / |
Statement of responsibility, etc. | ยุวดี เชี่ยววัฒนา และคนอื่น ๆ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | คะน้า |
General subdivision | แคลเซียม |
-- | ผลวิเคราะห์. |
9 (RLIN) | 112315 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ปวยเล้ง |
General subdivision | แคลเซียม |
-- | ผลวิเคราะห์. |
9 (RLIN) | 112316 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 38, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2551) 167-177 |
International Standard Serial Number | 0125-1147 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.