ปรับปรุงคุณภาพโดขนมปังด้วยเอนไซม์ไกลโคไลเปส / (Record no. 117810)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00786nab a2200145 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000120109
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 101122 2549 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091244
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611141036
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100452
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201101241500
Level of effort used to assign classification kularb
-- 201011221619
-- SURACHAI
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สุธี วัฒนาผาติ
9 (RLIN) 113045
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ปรับปรุงคุณภาพโดขนมปังด้วยเอนไซม์ไกลโคไลเปส /
Statement of responsibility, etc. เรียบเรียงโดย สุธี วัฒนาผาติ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element โด.
9 (RLIN) 151709
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารสถาบันอาหาร
Related parts 8, 49 (ก.ย.-ต.ค. 2549) 15-16
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.