ชัยภูมิ เมืองหม่ำ ที่บ้านช่อระกา หมู่ที่ 18 ตำบลนาฝาย กลุ่มวิสาหกิจชุมชนทำได้...ขายดี / (Record no. 128344)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 02732nab a2200181 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000130711 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 120720 2555 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091358 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611151533 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100607 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201308011353 |
Level of effort used to assign classification | joy |
-- | 201207201446 |
-- | kularb |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | บุญมา ภูผาหมอก |
9 (RLIN) | 19670 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ชัยภูมิ เมืองหม่ำ ที่บ้านช่อระกา หมู่ที่ 18 ตำบลนาฝาย กลุ่มวิสาหกิจชุมชนทำได้...ขายดี / |
Statement of responsibility, etc. | บุญมา ภูผาหมอก |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | หม่ำเป็นการถนอมอาหารคล้าย ๆ ไส้กรอกแต่ผู้ผลิตได้เติมตับและม้ามเข้าไป วิธีการเตรียมในการทำหม่ำของกลุ่มวิสาหกิจชุมชน บ้านช่อระกา หมู่ที่ 18 ตำบลนาฝาย อำเภอเมือง จังหวัดชัยภูมิใช้เนื้อหมูหรือเนื้อวัวสับ 9 กิโลกรัม ตับสับ ½ กิโลกรัม ม้ามสับ ½ กิโลกรัม คลุกเคล้ากับกระเทียบบด 1 กิโลกรัม เกลือ 3 ขีด ข้าวเหนียวนึ่ง 2 ขีด แล้วจึงยัดไส้ หลังจากนั้น 1-2 วันจะรับประทานแบบดิบได้หรือจะทอด ย่างหรืออบก็ได้ |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | Mum is the food preservation similar to a sausage but the cook adds liver and spleen. A preparation method to make Mum of Small and Micro Community Enterprise (SMCE), Baan Choragi, Moo 18, Gambol Nay, Amp hoe Muang, Chaiyaphum Province will use 9 kilograms of finely chopped meat (pork or beef), ½ kilogram of finely chopped liver and ½ kilogram of finely chopped spleen, then mix with 1 kilogram of ground garlic, 300 grams of salt, and 200 grams of steamed sticky rice. After 1-2 days, you can eat the raw Mum or you can fry, grill, or bake the raw Mum before eating too |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | หม่ำ |
General subdivision | ชัยภูมิ. |
9 (RLIN) | 124121 |
740 ## - ADDED ENTRY--UNCONTROLLED RELATED/ANALYTICAL TITLE | |
Uncontrolled related/analytical title | Chaiyaphum, Mum City at Baan Chorraga, Moo 18, Tambol Nafy. Small and Micro Community Enterprise (SMCE) can make... best sell |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | เทคโนโลยีชาวบ้าน |
Related parts | 24, 529 (มิ.ย. 2555) 65 - 66 |
International Standard Serial Number | 0858-141x |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.