ผลิตภัณฑ์เงาะ / (Record no. 129187)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 03347nab a2200193 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000131566 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 120920 2527 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091404 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611151540 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100615 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201410010522 |
Level of effort used to assign classification | Kriangsak |
-- | 201209201126 |
-- | supichaya |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | กรมวิทยาศาสตร์บริการ |
Subordinate unit | กองวิทยาศาสตร์ชีวภาพ งานถนอมอาหารและเทคโนโลยีอาหาร |
9 (RLIN) | 124875 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ผลิตภัณฑ์เงาะ / |
Statement of responsibility, etc. | งานถนอมอาหารและเทคโนโลยีอาหาร กองวิทยาศาสตร์ชีวภาพ กรมวิทยาศาสตร์บริการ |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | เงาะเป็นผลไม้ที่มีคุณค่าทางอาหารประกอบด้วย ไขมัน เส้นใย โปรตีน คาร์โบไฮเดรต แคลเซียม เหล็ก วิตามินบี1 บี2 ไนอาซีน และวิตามินซี ซื่งเมื่อถึงฤดูกาลที่มีเงาะมากจะทำให้ราคาถูกและรับประทานไม่ทัน งานถนอมอาหารและเทคโนโลยีอาหาร กองวิทยาศาสตร์ชีวภาพ กรมวิทยาศาสตร์บริการ จึงทดลองทำผลิตภัณฑ์จากเงาะสดหลายชนิด เช่น เงาะดอง เนื้อเงาะแช่อิ่มตากแห้ง เนื้อเงาะเคลือบน้ำตาล เงาะกวนปรุงรส เครื่องดื่มน้ำเงาะผง เงาะในน้ำเชื่อม เพื่อเป็นแนวทางในการทำอุตสาหกรรม และถ่ายทอดเทคโนโลยีด้านอาหารสู่ชนบท โดยมีสูตร และกรรมวิธีการทำให้อย่างครบถ้วน |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | Rambutan is the fruit with nutrition value consist of fat, fiber, protein, carbohydrate, calcium, iron, vitamin B1, vitamin B2, niacin and vitamin C. When in high season of rambutans will make price drop and can't able to eat all of it. Preserve food and food technology, Biological sciences division, Department of science service has conduct test of rambutant such as pickle rambutan, dried rambutan compote meat, rambutan coat with sugar, seasoning stirred rambutan, rambutan juice powder, rambutan in sugar syrup to guide doing in house industry and food technology transfer to the countryside, in article also have recipe and method in its entirety. |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | เงาะในน้ำเชื่อม. |
9 (RLIN) | 124876 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | เงาะกวนปรุงรส. |
9 (RLIN) | 124877 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | เงาะแช่อิ่ม. |
9 (RLIN) | 124878 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วารสารเทคโนโลยี |
Related parts | 5, 3 (ก.ย. 2527) 18-23 |
International Standard Serial Number | 0125-7412 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.