แปรรูปเนื้อปลาเพิ่มมูลค่าปลาน้ำจืดไทย / (Record no. 129648)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02714nab a2200193 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000132033
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 121015 2555 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091407
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611151544
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100618
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201409162001
Level of effort used to assign classification Kriangsak
-- 201210151310
-- SURACHAI
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME
Corporate name or jurisdiction name as entry element กองบรรณาธิการเกษตรกรรมธรรมชาติ
9 (RLIN) 98
245 10 - TITLE STATEMENT
Title แปรรูปเนื้อปลาเพิ่มมูลค่าปลาน้ำจืดไทย /
Statement of responsibility, etc. กองบรรณาธิการ
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. ปัจจุบันมีผู้นิยมบริโภคเนื้อปลามากขึ้น เนื่องจากเนื้อปลามีคุณค่าทางโภชนาการสูง อุดมด้วยโปรตีนและธาตุไอโอดีน มีไขมันต่ำและย่อยง่ายกว่าเนื้อสัตว์ชนิดอื่น ซึ่งนอกจากเนื้อปลาน้ำจืดจะถูกใช้เป็นวัตถุดิบในการปรุงอาหารแล้ว ยังสามารถนำมาแปรรูปเป็นอาหารทานเล่น เช่น ไส้กรอกอีสานปลานิล ลูกชิ้นปลาดุก ข้าวเกรียบปลา หรือทำเพื่อจำหน่ายจะช่วยเพิ่มมูลค่าของเนื้อปลาได้ โดยในบทความจะบอกส่วนผสมและกรรมวิธีการทำผลิตภัณฑ์จากเนื้อปลาข้างต้นไว้อย่างละเอียด
520 ## - SUMMARY, ETC.
Summary, etc. In present consumer has high popular in eating fishes because fish meat has high nutritional value, rich in protein and iodine, low fat and easy to digest than other types of meat. Fresh water fish will use as ingredients in food it also can processed into snack such as sai krok e-san pla nin, catfish meat ball, fish crackers or made to sell increased the value of fish meat. In this article will tell ingredients and how to make product from fish meat.
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM
Chronological term spv55m06
9 (RLIN) 189608
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ปลาน้ำจืด
General subdivision ผลิตภัณฑ์.
9 (RLIN) 125408
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาชีพอิสระ
General subdivision ผลิตภัณฑ์ปลา.
9 (RLIN) 88831
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title เกษตรกรรมธรรมชาติ
Related parts 15, 3 (2555) 64-65
International Standard Serial Number 1905-5080
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.