แปรรูปเนื้อปลาเพิ่มมูลค่าปลาน้ำจืดไทย / (Record no. 129648)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 02714nab a2200193 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000132033 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 121015 2555 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091407 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611151544 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100618 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201409162001 |
Level of effort used to assign classification | Kriangsak |
-- | 201210151310 |
-- | SURACHAI |
110 2# - MAIN ENTRY--CORPORATE NAME | |
Corporate name or jurisdiction name as entry element | กองบรรณาธิการเกษตรกรรมธรรมชาติ |
9 (RLIN) | 98 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | แปรรูปเนื้อปลาเพิ่มมูลค่าปลาน้ำจืดไทย / |
Statement of responsibility, etc. | กองบรรณาธิการ |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | ปัจจุบันมีผู้นิยมบริโภคเนื้อปลามากขึ้น เนื่องจากเนื้อปลามีคุณค่าทางโภชนาการสูง อุดมด้วยโปรตีนและธาตุไอโอดีน มีไขมันต่ำและย่อยง่ายกว่าเนื้อสัตว์ชนิดอื่น ซึ่งนอกจากเนื้อปลาน้ำจืดจะถูกใช้เป็นวัตถุดิบในการปรุงอาหารแล้ว ยังสามารถนำมาแปรรูปเป็นอาหารทานเล่น เช่น ไส้กรอกอีสานปลานิล ลูกชิ้นปลาดุก ข้าวเกรียบปลา หรือทำเพื่อจำหน่ายจะช่วยเพิ่มมูลค่าของเนื้อปลาได้ โดยในบทความจะบอกส่วนผสมและกรรมวิธีการทำผลิตภัณฑ์จากเนื้อปลาข้างต้นไว้อย่างละเอียด |
520 ## - SUMMARY, ETC. | |
Summary, etc. | In present consumer has high popular in eating fishes because fish meat has high nutritional value, rich in protein and iodine, low fat and easy to digest than other types of meat. Fresh water fish will use as ingredients in food it also can processed into snack such as sai krok e-san pla nin, catfish meat ball, fish crackers or made to sell increased the value of fish meat. In this article will tell ingredients and how to make product from fish meat. |
648 ## - SUBJECT ADDED ENTRY--CHRONOLOGICAL TERM | |
Chronological term | spv55m06 |
9 (RLIN) | 189608 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ปลาน้ำจืด |
General subdivision | ผลิตภัณฑ์. |
9 (RLIN) | 125408 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | อาชีพอิสระ |
General subdivision | ผลิตภัณฑ์ปลา. |
9 (RLIN) | 88831 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | เกษตรกรรมธรรมชาติ |
Related parts | 15, 3 (2555) 64-65 |
International Standard Serial Number | 1905-5080 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.