ภาวะที่เหมาะสมสำหรับการเตรียมสภาพขั้นต้นของกากสับปะรดแข็งโดยเอน-บิวทิลลามีนต่อการย่อยสลายด้วยเอนไซม์ / (Record no. 13715)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01161nab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000014227
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2534 tha 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0014-22960
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081329
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081253
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191517
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611182011
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201245
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name นฤมล ศรีพุทธิรัตน์.
9 (RLIN) 31512
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ภาวะที่เหมาะสมสำหรับการเตรียมสภาพขั้นต้นของกากสับปะรดแข็งโดยเอน-บิวทิลลามีนต่อการย่อยสลายด้วยเอนไซม์ /
Statement of responsibility, etc. นฤมล ศรีพุทธิรัตน์, ปราณี อ่านเปรื่อง.
650 #0 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element การหมัก.
9 (RLIN) 424
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ปราณี อ่านเปรื่อง.
9 (RLIN) 21705
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารวิจัยวิทยาศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Related parts 14, 2 (2534) 105-109
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.