เปรียบเทียบการยอมรับระหว่างเกษตรโปรตีนกับเนื้อหมู ในการปรุงอาหารบางชนิด / (Record no. 14026)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00980nam a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000014555
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 00 tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0014-55760
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081332
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081255
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191520
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611182013
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201248
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อุดม กาญจนปกรณ์ชัย.
9 (RLIN) 23967
245 10 - TITLE STATEMENT
Title เปรียบเทียบการยอมรับระหว่างเกษตรโปรตีนกับเนื้อหมู ในการปรุงอาหารบางชนิด /
Statement of responsibility, etc. อุดม กาญจนปกรณ์ชัย, ศรีรัตน์ แซ่โง้ว.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element โปรตีนเกษตร.
9 (RLIN) 1041
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ศรีรัตน์ แซ่โง้ว.
9 (RLIN) 31743
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 9, 3 (ก.ค.-ก.ย. 2520) 5-11
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.