ปัจจัยที่มีผลต่อการยอมรับเครื่องหมาย อย. ของผู้บริโภคในผลิตภัณฑ์อาหาร / (Record no. 143795)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01309nab a2200217 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000146257
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 170207 2559 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091532
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
-- 201702071459
-- natnaree
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ARTICLE (Thai)
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name วิยุวรรณ กอบัว
9 (RLIN) 143853
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ปัจจัยที่มีผลต่อการยอมรับเครื่องหมาย อย. ของผู้บริโภคในผลิตภัณฑ์อาหาร /
Statement of responsibility, etc. วิยุวรรณ กอบัว, ปัญญา หมั่นเก็บ และธำรงค์ เมฆโหรา
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YJ2017 M03
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ผลิตภัณฑ์อาหาร.
9 (RLIN) 152997
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ผลิตภัณฑ์อาหาร
General subdivision การยอมรับทางสังคม.
9 (RLIN) 143855
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ผลิตภัณฑ์อาหาร
General subdivision วิจัย.
9 (RLIN) 143856
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ปัญญา หมั่นเก็บ
9 (RLIN) 123131
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ธำรงค์ เมฆโหรา
9 (RLIN) 91676
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารเกษตรพระจอมเกล้า
Related parts 34, 1 (ม.ค.-เม.ย. 2559) 11-20
International Standard Serial Number 0857-0108
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.