ปัจจัยที่มีผลต่อการยอมรับเครื่องหมาย อย. ของผู้บริโภคในผลิตภัณฑ์อาหาร / (Record no. 143795)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01309nab a2200217 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000146257 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 170207 2559 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091532 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
-- | 201702071459 |
-- | natnaree |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) | |
Classification number | ARTICLE (Thai) |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | วิยุวรรณ กอบัว |
9 (RLIN) | 143853 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ปัจจัยที่มีผลต่อการยอมรับเครื่องหมาย อย. ของผู้บริโภคในผลิตภัณฑ์อาหาร / |
Statement of responsibility, etc. | วิยุวรรณ กอบัว, ปัญญา หมั่นเก็บ และธำรงค์ เมฆโหรา |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | YJ2017 M03 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ผลิตภัณฑ์อาหาร. |
9 (RLIN) | 152997 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ผลิตภัณฑ์อาหาร |
General subdivision | การยอมรับทางสังคม. |
9 (RLIN) | 143855 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ผลิตภัณฑ์อาหาร |
General subdivision | วิจัย. |
9 (RLIN) | 143856 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ปัญญา หมั่นเก็บ |
9 (RLIN) | 123131 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ธำรงค์ เมฆโหรา |
9 (RLIN) | 91676 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วารสารเกษตรพระจอมเกล้า |
Related parts | 34, 1 (ม.ค.-เม.ย. 2559) 11-20 |
International Standard Serial Number | 0857-0108 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.