ผลิตภัณฑ์เนื้อเทียมชนิดความชื้นสูงโดยกระบวนการเอกซ์ทรูชันและปัจจัยที่ส่งผลต่อคุณสมบัติผลิตภัณฑ์ (Record no. 158651)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00974nab a22001337a 4500 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 2108172564 ||||| |||| 00| 0 tha d |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | วราภรณ์ ประเสริฐ. |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ผลิตภัณฑ์เนื้อเทียมชนิดความชื้นสูงโดยกระบวนการเอกซ์ทรูชันและปัจจัยที่ส่งผลต่อคุณสมบัติผลิตภัณฑ์ |
electronic resource | [Electronic resource] / |
author | วราภรณ์ ประเสริฐ. |
518 ## - Year/Month of cataloging | |
Year/Month | 20210817 |
610 24 - Subject-Corporate Name | |
Corporate name | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ |
Subordinate unit | สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร. |
773 ## - Host Item Entry | |
Title | วารสารอาหาร |
Related parts | 51, 3 (ก.ค.-ก.ย. 2564) 14-22 |
International Standard Serial Number | 0125-1147 |
850 ## - HOLDING INSTITUTION | |
Holding institution | เอกสารภาษาไทย (ชั้น 5) |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
-- | 125481 |
610 24 - Subject-Corporate Name | |
-- | 28832 |
No items available.