การพาสเจอไรซ์อาหารด้วยคลื่นไมโครเวฟ (Microwave pasteurization of food) (Record no. 158657)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01060nab a22001937a 4500
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 210824b2564 ||||| |||| 00| 0 tha d
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ซูอัยบะห์ กาเต๊ะ.
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การพาสเจอไรซ์อาหารด้วยคลื่นไมโครเวฟ (Microwave pasteurization of food)
electronic resource [Electronic resource] /
author ซูอัยบะห์ กาเต๊ะ.
518 ## - Year/Month of cataloging
Year/Month YJ2021 M09
650 #4 - Subject-Topical Term
Topical term or geographic name entry element อาหาร.
650 #4 - Subject-Topical Term
Topical term or geographic name entry element การปรุงอาหาร.
650 #4 - Subject-Topical Term
Topical term or geographic name entry element เตาไมโครเวฟ.
650 #4 - Subject-Topical Term
Topical term or geographic name entry element อาหาร
General subdivision การเก็บและถนอม.
773 ## - Host Item Entry
Title นิตยสารสาระวิทย์
Related parts ฉบับที่ 100 (ก.ค. 2564) 18-21
International Standard Serial Number 2286-9299
850 ## - HOLDING INSTITUTION
Holding institution เอกสารภาษาไทย (ชั้น 5)
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier https://oer.learn.in.th/search_detail/result/237477
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier http://lib3.dss.go.th/fulltext/e-article/2564/YJ2021M09/sarawit100.pdf
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
-- 203861
650 #4 - Subject-Topical Term
-- 204616
650 #4 - Subject-Topical Term
-- 204617
650 #4 - Subject-Topical Term
-- 830
650 #4 - Subject-Topical Term
-- 155677

No items available.