การพาสเจอไรซ์อาหารด้วยคลื่นไมโครเวฟ (Microwave pasteurization of food) (Record no. 158657)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01060nab a22001937a 4500 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 210824b2564 ||||| |||| 00| 0 tha d |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ซูอัยบะห์ กาเต๊ะ. |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | การพาสเจอไรซ์อาหารด้วยคลื่นไมโครเวฟ (Microwave pasteurization of food) |
electronic resource | [Electronic resource] / |
author | ซูอัยบะห์ กาเต๊ะ. |
518 ## - Year/Month of cataloging | |
Year/Month | YJ2021 M09 |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
Topical term or geographic name entry element | อาหาร. |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
Topical term or geographic name entry element | การปรุงอาหาร. |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
Topical term or geographic name entry element | เตาไมโครเวฟ. |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
Topical term or geographic name entry element | อาหาร |
General subdivision | การเก็บและถนอม. |
773 ## - Host Item Entry | |
Title | นิตยสารสาระวิทย์ |
Related parts | ฉบับที่ 100 (ก.ค. 2564) 18-21 |
International Standard Serial Number | 2286-9299 |
850 ## - HOLDING INSTITUTION | |
Holding institution | เอกสารภาษาไทย (ชั้น 5) |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | https://oer.learn.in.th/search_detail/result/237477 |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | http://lib3.dss.go.th/fulltext/e-article/2564/YJ2021M09/sarawit100.pdf |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
-- | 203861 |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
-- | 204616 |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
-- | 204617 |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
-- | 830 |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
-- | 155677 |
No items available.