ปฎิกิริยาการเกิดสีในผลิตภัณฑ์ประเภทไส้กรอก / (Record no. 21157)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00810nab a2200157 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000022002
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2532 th 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0022-00460
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081443
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081359
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191621
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191401
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201357
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สราวุฬ ชัยวานิชศิริ.
9 (RLIN) 36400
245 00 - TITLE STATEMENT
Title ปฎิกิริยาการเกิดสีในผลิตภัณฑ์ประเภทไส้กรอก /
Statement of responsibility, etc. สราวุฬ ชัยวานิชศิริ.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ไส้กรอก.
9 (RLIN) 149621
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารวิทยาศาสตร์
Related parts 43, 1 (ม.ค.-ก.พ. 2532) 26-33
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.