ผลของโซเดียมไนไตรท์ โปแตสเซียมไนเตรท ผงเพรค และกรดแอล-แอสคอร์บิคต่อคุณภาพของไส้กรอกเปรี้ยว / (Record no. 21158)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00910nab a2200145 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000022003 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2533 th 0 0tha |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702081443 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702081359 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191621 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611191401 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201357 |
-- | VLOAD |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ชวลิต ตั้งตระกุล. |
9 (RLIN) | 36402 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ผลของโซเดียมไนไตรท์ โปแตสเซียมไนเตรท ผงเพรค และกรดแอล-แอสคอร์บิคต่อคุณภาพของไส้กรอกเปรี้ยว / |
Statement of responsibility, etc. | ชวลิต ตั้งตระกุล |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ไส้กรอก. |
9 (RLIN) | 149621 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | ข่าวงานวิจัยและเทคโนโลยี |
Related parts | 9, 6 (มี.ค. 2533) 8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.