ผลของโซเดียมไนไตรท์โปแตสเซียมไนเตรทผงเพรคและกรด แอล-แอสคอร์บิคต่อคุณภาพของไส้กรอกเปรี้ยว / (Record no. 21960)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00908nab a2200145 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000022910
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2533 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081452
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081407
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191629
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191410
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201406
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ชวลิต ตั้งตระกุล.
9 (RLIN) 36402
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ผลของโซเดียมไนไตรท์โปแตสเซียมไนเตรทผงเพรคและกรด แอล-แอสคอร์บิคต่อคุณภาพของไส้กรอกเปรี้ยว /
Statement of responsibility, etc. ชวลิต ตั้งตระกูล
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ไส้กรอก.
9 (RLIN) 149621
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title ข่าวงานวิจัยและเทคโนโลยี
Related parts 9, 6 (มี.ค. 2533) 8
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.