ผลของเกลือต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพผักกาดเขียวปลีดองเค็ม / (Record no. 22166)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00876nab a2200157 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000023151
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2545 tha 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0023-15360
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081455
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081409
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191630
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191412
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201408
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ฟองจันทร์ ชลอกลาง.
9 (RLIN) 37433
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ผลของเกลือต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพผักกาดเขียวปลีดองเค็ม /
Statement of responsibility, etc. ฟองจันทร์ ชลอกลาง และคนอื่นๆ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ผักกาดดองเค็ม
General subdivision วิจัย.
9 (RLIN) 37434
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 32, 1 (ม.ค.-มี.ค. 2545) 42-53
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.