คุณสมบัติของสตาร์ชและโปรตีนสกัดจากถั่วเขียวบางพันธุ์ / (Record no. 4554)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00853nab a2200145 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000004746
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2531 th 00 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081205
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081134
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191353
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611181911
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201117
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อรอนงค์ นัยวิกุล.
9 (RLIN) 22310
245 10 - TITLE STATEMENT
Title คุณสมบัติของสตาร์ชและโปรตีนสกัดจากถั่วเขียวบางพันธุ์ /
Statement of responsibility, etc. อรอนงค์ นัยวิกุล.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ถั่วเขียว.
9 (RLIN) 149185
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วิทยาสารเกษตรศาสตร์ สาขาวิทยาศาสตร์
Related parts 22, 4 (ต.ค.-ธ.ค. 2531) 330-337
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.