กรรมวิธีเบื้องต้นที่ใช้กับผลไม้สดหั่นชิ้น / (Record no. 55497)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00932 ab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000057172
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2541 th 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0057-22760
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702082112
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702082013
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192258
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611192023
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201905
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name วิภา สุโรจนะเมธากุล.
9 (RLIN) 41369
245 10 - TITLE STATEMENT
Title กรรมวิธีเบื้องต้นที่ใช้กับผลไม้สดหั่นชิ้น /
Statement of responsibility, etc. วิภา สุโรจนะเมธากุล
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ผลไม้
General subdivision การเกิดสีน้ำตาล.
9 (RLIN) 41126
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ผลไม้หั่นชิ้น
General subdivision การเก็บและรักษา.
9 (RLIN) 55973
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 28, 1 (ม.ค.-มี.ค. 2541) 62
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.