กรรมวิธีเบื้องต้นที่ใช้กับผลไม้สดหั่นชิ้น / (Record no. 55497)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00932 ab a2200169 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000057172 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2541 th 0 0tha |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 0057-22760 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702082112 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702082013 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611192258 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611192023 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410201905 |
-- | VLOAD |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | วิภา สุโรจนะเมธากุล. |
9 (RLIN) | 41369 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | กรรมวิธีเบื้องต้นที่ใช้กับผลไม้สดหั่นชิ้น / |
Statement of responsibility, etc. | วิภา สุโรจนะเมธากุล |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ผลไม้ |
General subdivision | การเกิดสีน้ำตาล. |
9 (RLIN) | 41126 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ผลไม้หั่นชิ้น |
General subdivision | การเก็บและรักษา. |
9 (RLIN) | 55973 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 28, 1 (ม.ค.-มี.ค. 2541) 62 |
International Standard Serial Number | 0125-1147 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.