ความเข้มข้นของเกลือในอาหารเพาะเลี้ยงเชื้อ Trypticase Soy Broth ที่มีผลต่อการตรวจหาเซลล์บาดเจ็บของเชื้อ Staphylococcus aureus ในไอศกรีมกะทิแช่แข็ง / (Record no. 66716)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01309 ab a2200169 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000068490 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2540 th 0 0tha |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091204 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611140943 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611130320 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510092247 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410202056 |
-- | VLOAD |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | อดิศร เสวตวิวัฒน์. |
9 (RLIN) | 43595 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | ความเข้มข้นของเกลือในอาหารเพาะเลี้ยงเชื้อ Trypticase Soy Broth ที่มีผลต่อการตรวจหาเซลล์บาดเจ็บของเชื้อ Staphylococcus aureus ในไอศกรีมกะทิแช่แข็ง / |
Statement of responsibility, etc. | อดิศร เสวตวิวัฒน์, ชญากานต์ มะลิวัลย์ และ ณัฐนิช กิตติก้องนภางค์ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ไอศกรีม. |
9 (RLIN) | 148833 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ชญากานต์ มะลิวัลย์ |
9 (RLIN) | 65105 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ณัฐนิช กิตติก้องนภางค์ |
9 (RLIN) | 65106 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วารสารเกษตรพระจอมเกล้า |
Related parts | 15, 3 (ก.ย.-ธ.ค. 2540) 34-40 |
International Standard Serial Number | 0857-0108 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.