ความเข้มข้นของเกลือในอาหารเพาะเลี้ยงเชื้อ Trypticase Soy Broth ที่มีผลต่อการตรวจหาเซลล์บาดเจ็บของเชื้อ Staphylococcus aureus ในไอศกรีมกะทิแช่แข็ง / (Record no. 66716)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01309 ab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000068490
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2540 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091204
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611140943
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611130320
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510092247
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410202056
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อดิศร เสวตวิวัฒน์.
9 (RLIN) 43595
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ความเข้มข้นของเกลือในอาหารเพาะเลี้ยงเชื้อ Trypticase Soy Broth ที่มีผลต่อการตรวจหาเซลล์บาดเจ็บของเชื้อ Staphylococcus aureus ในไอศกรีมกะทิแช่แข็ง /
Statement of responsibility, etc. อดิศร เสวตวิวัฒน์, ชญากานต์ มะลิวัลย์ และ ณัฐนิช กิตติก้องนภางค์
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ไอศกรีม.
9 (RLIN) 148833
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ชญากานต์ มะลิวัลย์
9 (RLIN) 65105
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ณัฐนิช กิตติก้องนภางค์
9 (RLIN) 65106
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารเกษตรพระจอมเกล้า
Related parts 15, 3 (ก.ย.-ธ.ค. 2540) 34-40
International Standard Serial Number 0857-0108
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.