อิทธิพลของความชื้นและอุณหภูมิต่อโปรตีนที่ผ่านการทำแห้งแบบเยือกแข็ง / (Record no. 78022)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01248 ab a2200193 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000079887
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2544 tha 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0080-07160
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090108
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702082351
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611200003
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611122109
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410202248
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ทรงศิลป์ พจน์ชนะชัย.
9 (RLIN) 36955
245 10 - TITLE STATEMENT
Title อิทธิพลของความชื้นและอุณหภูมิต่อโปรตีนที่ผ่านการทำแห้งแบบเยือกแข็ง /
Statement of responsibility, etc. ทรงศิลป์ พจน์ชนะชัย, ณัฎฐา เลาหกุลจิตต์ และ อรพิน เกิดชูชื่น
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element อาหารแห้ง
General subdivision วิจัย.
9 (RLIN) 4894
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element การทำแห้ง
General subdivision ปฏิกิริยาเคมี
-- วิจัย.
9 (RLIN) 73667
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ณัฎฐา เลาหกุลจิตต์.
9 (RLIN) 57433
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อรพิน เกิดชูชื่น.
9 (RLIN) 73668
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 31, 3 (ก.ค.-ก.ย. 2544) 159-165
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.