การปรับปรุงผิวเซลลูโลสสำหรับซูเปอร์ไส้กรอก / (Record no. 83312)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00887 ab a2200157 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000085242
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2546 th 0 0tha
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090407
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090230
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611261537
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611220250
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410202348
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สมฤทัย ชรรณษานนท์.
9 (RLIN) 36320
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การปรับปรุงผิวเซลลูโลสสำหรับซูเปอร์ไส้กรอก /
Statement of responsibility, etc. สมฤทัย ชรรณษานนท์, ศุภกาญจน์ คำมณี
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ไส้กรอก.
9 (RLIN) 149621
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ศุภกาญจน์ คำมณี.
9 (RLIN) 150681
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title เทคโนโลยีวัสดุ
Related parts ฉ. 30 (ม.ค.-มี.ค. 2546) 9
International Standard Serial Number 0859-1695
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.