Lessons from the organization of a proficiency testing program in food microbiology by interlaboratory comparison: (Record no. 91719)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 02253nab a2200241 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000093877 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 060228c2006 mr1 0 0eng d |
038 ## - RECORD CONTENT LICENSOR | |
Record content licensor | 192 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702090917 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702090255 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611122337 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100140 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200602281048 |
-- | thitiporn |
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC) | |
Classification number | IF 130 (17) |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Augustin, Jean-Christophe |
9 (RLIN) | 87434 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | Lessons from the organization of a proficiency testing program in food microbiology by interlaboratory comparison: |
Remainder of title | analytical methods in impact of methods on bacterial counts and measurement uncertainty of bacterial counts / |
Statement of responsibility, etc. | Jean-Christophe Augustin and Vincent Carlier |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | YI2006 M03 D01 |
555 ## - CUMULATIVE INDEX/FINDING AIDS NOTE | |
Cumulative index/finding aids note | Quality assurance; Microbiological methods; Method performance; Uncertainty; Repeatability; Reproducibility; Proficiency testing program; Analytical methods |
555 ## - CUMULATIVE INDEX/FINDING AIDS NOTE | |
Cumulative index/finding aids note | การประกันคุณภาพ; การวัดค่าความไม่แน่นอน; ความสามารถในการวัดซ้ำ; ความสามารถในการสร้างใหม่; การทดสอบความชำนาญ; เชื้อจุลินทรีย์; ห้องปฏิบัติการ |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | PROFICIENCY TESTING |
General subdivision | IF |
9 (RLIN) | 87435 |
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | Carlier, Vincent |
9 (RLIN) | 87436 |
740 0# - ADDED ENTRY--UNCONTROLLED RELATED/ANALYTICAL TITLE | |
Uncontrolled related/analytical title | ประสบการณ์จากองค์กรที่ทดสอบความชำนาญในการตรวจเชื้อจุลินทรีย์ในอาหารโดยเปรียบ เทียบความสามารถของห้องทดลองต่างๆ : วิธีวิเคราะห์เชื้อที่ใช้อยู่ ผลของวิธีที่นำมาใช้ตรวจต่อการนับเชื้อแบคทีเรียและการวัดความแปรปรวนของการนับเชื้อแบคทีเรีย |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | Food Microbiology |
Related parts | 23 (1) 2006 : 1-38 |
International Standard Serial Number | 0740-0020 |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/abstract/F1/F1_33.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/abstract/F1/F1_33.pdf</a> |
Access method | http |
Name of location of host | Abstract |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Information Files |
No items available.