Lessons from the organization of a proficiency testing program in food microbiology by interlaboratory comparison: (Record no. 91719)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 02253nab a2200241 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000093877
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 060228c2006 mr1 0 0eng d
038 ## - RECORD CONTENT LICENSOR
Record content licensor 192
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090917
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090255
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611122337
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100140
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200602281048
-- thitiporn
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number IF 130 (17)
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Augustin, Jean-Christophe
9 (RLIN) 87434
245 10 - TITLE STATEMENT
Title Lessons from the organization of a proficiency testing program in food microbiology by interlaboratory comparison:
Remainder of title analytical methods in impact of methods on bacterial counts and measurement uncertainty of bacterial counts /
Statement of responsibility, etc. Jean-Christophe Augustin and Vincent Carlier
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE
Date/time and place of an event note YI2006 M03 D01
555 ## - CUMULATIVE INDEX/FINDING AIDS NOTE
Cumulative index/finding aids note Quality assurance; Microbiological methods; Method performance; Uncertainty; Repeatability; Reproducibility; Proficiency testing program; Analytical methods
555 ## - CUMULATIVE INDEX/FINDING AIDS NOTE
Cumulative index/finding aids note การประกันคุณภาพ; การวัดค่าความไม่แน่นอน; ความสามารถในการวัดซ้ำ; ความสามารถในการสร้างใหม่; การทดสอบความชำนาญ; เชื้อจุลินทรีย์; ห้องปฏิบัติการ
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element PROFICIENCY TESTING
General subdivision IF
9 (RLIN) 87435
700 1# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name Carlier, Vincent
9 (RLIN) 87436
740 0# - ADDED ENTRY--UNCONTROLLED RELATED/ANALYTICAL TITLE
Uncontrolled related/analytical title ประสบการณ์จากองค์กรที่ทดสอบความชำนาญในการตรวจเชื้อจุลินทรีย์ในอาหารโดยเปรียบ เทียบความสามารถของห้องทดลองต่างๆ : วิธีวิเคราะห์เชื้อที่ใช้อยู่ ผลของวิธีที่นำมาใช้ตรวจต่อการนับเชื้อแบคทีเรียและการวัดความแปรปรวนของการนับเชื้อแบคทีเรีย
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title Food Microbiology
Related parts 23 (1) 2006 : 1-38
International Standard Serial Number 0740-0020
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier <a href="http://lib3.dss.go.th/fulltext/abstract/F1/F1_33.pdf">http://lib3.dss.go.th/fulltext/abstract/F1/F1_33.pdf</a>
Access method http
Name of location of host Abstract
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Information Files

No items available.