Lessons from the organization of a proficiency testing program in food microbiology by interlaboratory comparison: analytical methods in impact of methods on bacterial counts and measurement uncertainty of bacterial counts / Jean-Christophe Augustin and Vincent Carlier

By: Augustin, Jean-ChristopheContributor(s): Carlier, VincentCall Number: IF 130 (17) Material type: ArticleArticleSubject(s): PROFICIENCY TESTING -- IFOnline resources: Click here to access online In: Food Microbiology 23 (1) 2006 : 1-38
No physical items for this record

YI2006 M03 D01

Quality assurance; Microbiological methods; Method performance; Uncertainty; Repeatability; Reproducibility; Proficiency testing program; Analytical methods

การประกันคุณภาพ; การวัดค่าความไม่แน่นอน; ความสามารถในการวัดซ้ำ; ความสามารถในการสร้างใหม่; การทดสอบความชำนาญ; เชื้อจุลินทรีย์; ห้องปฏิบัติการ

There are no comments on this title.

to post a comment.