Factors affecting food safety compliance within small and medium-sized enterprises : implications for regulatory and enforcement strategies / Charlotte Yapp and Robyn Fairman

By: Yapp, CharlotteContributor(s): Fairman, RobynCall Number: IF 33 (35) Material type: ArticleArticleSubject(s): FOOD SAFETY -- IFOnline resources: Click here to access online In: Food Control 17 (1) 2006 : 42-51
No physical items for this record

YI2006 M03 D01

อาหารปลอดภัย; การวิเคราะห์อันตราย; ระบบการวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม; ผู้ประกอบการขนาดกลางและเล็ก; เอสเอ็มอี; ความปลอดภัย; การบังคับใช้; ธุรกิจขนาดกลางและ ขนาดย่อม; ข้อบังคับ

SMEs; Hazard analysis; HACCP; Regulation; Food safety; Small and medium-sized enterprises; Regulatory; Enforcement strategy

There are no comments on this title.

to post a comment.