การยืดอายุการเก็บรักษาผลไม้ด้วยการเคลือบผิวจากไคโตซาน / (Record no. 106255)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 00998nab a2200169 a 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000108497 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 081212 2550 th 000 0 tha d |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702091038 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611130126 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201510100332 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 200904031103 |
Level of effort used to assign classification | janyaporn |
-- | 200812121548 |
-- | sittipong |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ดวงใจ ถิรธรรมถาวร |
9 (RLIN) | 101766 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | การยืดอายุการเก็บรักษาผลไม้ด้วยการเคลือบผิวจากไคโตซาน / |
Statement of responsibility, etc. | ดวงใจ ถิรธรรมถาวร, นงนภัส ปิ่นฉาย |
518 ## - DATE/TIME AND PLACE OF AN EVENT NOTE | |
Date/time and place of an event note | YJ2009 M04 D01 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ไคโทแซน |
General subdivision | การใช้ประโยชน์. |
9 (RLIN) | 178804 |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | สารเคลือบผลไม้ |
General subdivision | ไคโทแซน. |
9 (RLIN) | 101767 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | อาหาร |
Related parts | 37, 4 (ต.ค.-ธ.ค. 2550) 305-308 |
International Standard Serial Number | 0125-1147 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.