ความแน่นเนื้อการหลอมและลักษณะโครงสร้างภายในของเนยแข็งเทียมที่มีแป้งข้าวเป็นส่วนผสม / (Record no. 117024)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01033nab a2200157 a 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000119319
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 101018 2551 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091242
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611141033
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100447
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201010261144
Level of effort used to assign classification kularb
-- 201010181343
-- NAPASROS
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อริสรา โพธิ์สนาม
9 (RLIN) 112286
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ความแน่นเนื้อการหลอมและลักษณะโครงสร้างภายในของเนยแข็งเทียมที่มีแป้งข้าวเป็นส่วนผสม /
Statement of responsibility, etc. อริสรา โพธิ์สนาม, สมจิตต์ สุรพัฒน์
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element เนยแข็งเทียม
General subdivision แป้งข้าว.
9 (RLIN) 112287
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สมจิตต์ สุรพัฒน์
9 (RLIN) 112288
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 38, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2551) 178-188
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.