ผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่มจากเนื้อปลาทูน่า : ปลาทูน่าปรุงรสห่อด้วยกะหล่ำปลีแช่เยือกแข็ง / (Record no. 128513)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01560nab a2200193 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000130882
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 120727 2541 th 000 0 tha d
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702091359
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611151535
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201510100609
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201207301056
Level of effort used to assign classification suwasri
-- 201207271050
-- SURACHAI
041 ## - LANGUAGE CODE
Language code of text/sound track or separate title eng
Language code of summary or abstract eng
-- tha
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่มจากเนื้อปลาทูน่า : ปลาทูน่าปรุงรสห่อด้วยกะหล่ำปลีแช่เยือกแข็ง /
Statement of responsibility, etc. ไพรัตน์ โสภโณดร, อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์ และ ธงชัย สุวรรณสิชณน์
546 ## - LANGUAGE NOTE
Language note บทคัดย่อภาษาไทยและอังกฤษ ฉบับเต็มภาษาอังกฤษ.
555 ## - CUMULATIVE INDEX/FINDING AIDS NOTE
Cumulative index/finding aids note เศษเนื้อปลาทูน่า; วัสดุเหลือทิ้งจากโรงงานปลากระป๋อง
700 4# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name อารยา เชาว์เรืองฤทธิ์
9 (RLIN) 124289
700 4# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ธงชัย สุวรรณสิชณน์
9 (RLIN) 106214
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ไพรัตน์ โสภโณดร
9 (RLIN) 150391
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารสงขลานครินทร์ ฉบับวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
Related parts 20, 3 (ก.ค.-ก.ย. 2541) 347-354
International Standard Serial Number 0125-3395
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.