ผลของวิธีการสกัดด้วยความร้อน กรด และเอนไซม์ต่อสมบัติทางเคมีกายภาพ จุลินทรีย์ และประสาทสัมผัสของน้ำเชื่อมลองกอง / (Record no. 159658)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01379nab a22001937a 4500
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 230110b2565 ||||| |||| 00| 0 tha d
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สิปนนท์ ชายแก้ว.
245 ## - TITLE STATEMENT
Title ผลของวิธีการสกัดด้วยความร้อน กรด และเอนไซม์ต่อสมบัติทางเคมีกายภาพ จุลินทรีย์ และประสาทสัมผัสของน้ำเชื่อมลองกอง /
author สิปนนท์ ชายแก้ว, ปาริสุทธิ์ เฉลิมชัยวัฒน์ และศริชัย สินสุวรรณ.
518 ## - Year/Month of cataloging
Year/Month YJ2023 M01
650 #4 - Subject-Topical Term
Topical term or geographic name entry element น้ำเชื่อม.
650 #4 - Subject-Topical Term
Topical term or geographic name entry element ผลไม้.
650 #4 - Subject-Topical Term
Topical term or geographic name entry element การปรุงอาหาร.
700 0# - Added Entry-Personal Name
Name ปาริสุทธิ์ เฉลิมชัยวัฒน์.
700 0# - Added Entry-Personal Name
Name ศริชัย สินสุวรรณ.
773 ## - Host Item Entry
Title วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี
Related parts 30, 5 (ก.ย.-ต.ค. 2565) 63-79
International Standard Serial Number 2651-1231
850 ## - HOLDING INSTITUTION
Holding institution เอกสารภาษาไทย (ชั้น 5)
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS
Uniform Resource Identifier https://li01.tci-thaijo.org/index.php/tstj/article/view/255295/175293
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Source of classification or shelving scheme
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
-- 208046
650 #4 - Subject-Topical Term
-- 153198
650 #4 - Subject-Topical Term
-- 208360
650 #4 - Subject-Topical Term
-- 208361
700 0# - Added Entry-Personal Name
-- 167724
700 0# - Added Entry-Personal Name
-- 208047

No items available.