ผลของวิธีการสกัดด้วยความร้อน กรด และเอนไซม์ต่อสมบัติทางเคมีกายภาพ จุลินทรีย์ และประสาทสัมผัสของน้ำเชื่อมลองกอง / (Record no. 159658)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01379nab a22001937a 4500 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 230110b2565 ||||| |||| 00| 0 tha d |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | สิปนนท์ ชายแก้ว. |
245 ## - TITLE STATEMENT | |
Title | ผลของวิธีการสกัดด้วยความร้อน กรด และเอนไซม์ต่อสมบัติทางเคมีกายภาพ จุลินทรีย์ และประสาทสัมผัสของน้ำเชื่อมลองกอง / |
author | สิปนนท์ ชายแก้ว, ปาริสุทธิ์ เฉลิมชัยวัฒน์ และศริชัย สินสุวรรณ. |
518 ## - Year/Month of cataloging | |
Year/Month | YJ2023 M01 |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
Topical term or geographic name entry element | น้ำเชื่อม. |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
Topical term or geographic name entry element | ผลไม้. |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
Topical term or geographic name entry element | การปรุงอาหาร. |
700 0# - Added Entry-Personal Name | |
Name | ปาริสุทธิ์ เฉลิมชัยวัฒน์. |
700 0# - Added Entry-Personal Name | |
Name | ศริชัย สินสุวรรณ. |
773 ## - Host Item Entry | |
Title | วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี |
Related parts | 30, 5 (ก.ย.-ต.ค. 2565) 63-79 |
International Standard Serial Number | 2651-1231 |
850 ## - HOLDING INSTITUTION | |
Holding institution | เอกสารภาษาไทย (ชั้น 5) |
856 ## - ELECTRONIC LOCATION AND ACCESS | |
Uniform Resource Identifier | https://li01.tci-thaijo.org/index.php/tstj/article/view/255295/175293 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Source of classification or shelving scheme | |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
-- | 208046 |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
-- | 153198 |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
-- | 208360 |
650 #4 - Subject-Topical Term | |
-- | 208361 |
700 0# - Added Entry-Personal Name | |
-- | 167724 |
700 0# - Added Entry-Personal Name | |
-- | 208047 |
No items available.