การใช้ประโยชน์จากจุลินทรีย์ในการผลิตสารให้กลิ่นรส / (Record no. 25039)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00904nab a2200157 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000026281
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2529 th 00 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0026-28460
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702081525
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702081436
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191655
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611191439
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410201437
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name สาโรจน์ ศิริศันสนียกุล.
9 (RLIN) 25377
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การใช้ประโยชน์จากจุลินทรีย์ในการผลิตสารให้กลิ่นรส /
Statement of responsibility, etc. สาโรจน์ ศิริศันสนียกุล.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element สารแต่งกลิ่นและรสอาหาร.
9 (RLIN) 309
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารวิทยาศาสตร์การอาหาร
Related parts 17, 1 (ม.ค. 2529) 1-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.