การใช้ทุเรียนผงเพื่อทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์ขนมปัง เค้ก และคุกกี้ / (Record no. 80622)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 01138 ab a2200181 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000082519
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2544 th 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0082-72260
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090139
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090018
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611211720
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611200223
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410202316
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ขวัญฤดี อินทริยะ.
9 (RLIN) 76173
245 10 - TITLE STATEMENT
Title การใช้ทุเรียนผงเพื่อทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์ขนมปัง เค้ก และคุกกี้ /
Statement of responsibility, etc. ขวัญฤดี อินทริยะ, วชิระ ส่งจิตร และ กิตติพงษ์ ห่วงรักษ์.
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ทุเรียนผง.
9 (RLIN) 25661
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name วชิระ ส่งจิตร.
9 (RLIN) 76174
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name กิตติพงษ์ ห่วงรักษ์.
9 (RLIN) 42218
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title วารสารเกษตรพระจอมเกล้า
Related parts 19, 1 (ม.ค.-เม.ย. 2544) 26-32
International Standard Serial Number 0857-0108
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.