การใช้ทุเรียนผงเพื่อทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์ขนมปัง เค้ก และคุกกี้ / (Record no. 80622)
[ view plain ]
000 -LEADER | |
---|---|
fixed length control field | 01138 ab a2200181 4500 |
001 - CONTROL NUMBER | |
control field | 000082519 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION | |
fixed length control field | 041020 2544 th 0 0tha |
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER | |
System control number | 0082-72260 |
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE] | |
Level of rules in bibliographic description | 201702090139 |
Level of effort used to assign nonsubject heading access points | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201702090018 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611211720 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
Level of effort used to assign subject headings | 201611200223 |
Level of effort used to assign classification | VLOAD |
-- | 200410202316 |
-- | VLOAD |
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | ขวัญฤดี อินทริยะ. |
9 (RLIN) | 76173 |
245 10 - TITLE STATEMENT | |
Title | การใช้ทุเรียนผงเพื่อทดแทนแป้งสาลีในผลิตภัณฑ์ขนมปัง เค้ก และคุกกี้ / |
Statement of responsibility, etc. | ขวัญฤดี อินทริยะ, วชิระ ส่งจิตร และ กิตติพงษ์ ห่วงรักษ์. |
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM | |
Topical term or geographic name entry element | ทุเรียนผง. |
9 (RLIN) | 25661 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | วชิระ ส่งจิตร. |
9 (RLIN) | 76174 |
700 0# - ADDED ENTRY--PERSONAL NAME | |
Personal name | กิตติพงษ์ ห่วงรักษ์. |
9 (RLIN) | 42218 |
773 ## - HOST ITEM ENTRY | |
Title | วารสารเกษตรพระจอมเกล้า |
Related parts | 19, 1 (ม.ค.-เม.ย. 2544) 26-32 |
International Standard Serial Number | 0857-0108 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Articles |
No items available.