ผลของกรรมวิธีแปรรูปต่อการสูญเสียปริมาณไลโคปีนในมะเขือเทศ / (Record no. 83693)

MARC details
000 -LEADER
fixed length control field 00931 ab a2200169 4500
001 - CONTROL NUMBER
control field 000085658
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION
fixed length control field 041020 2546 tha 0 0tha
035 ## - SYSTEM CONTROL NUMBER
System control number 0085-88060
039 #9 - LEVEL OF BIBLIOGRAPHIC CONTROL AND CODING DETAIL [OBSOLETE]
Level of rules in bibliographic description 201702090218
Level of effort used to assign nonsubject heading access points VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201702090053
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611211857
Level of effort used to assign classification VLOAD
Level of effort used to assign subject headings 201611122200
Level of effort used to assign classification VLOAD
-- 200410202352
-- VLOAD
100 0# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME
Personal name ประพันธ์ ปิ่นศิโรดม.
9 (RLIN) 31968
245 10 - TITLE STATEMENT
Title ผลของกรรมวิธีแปรรูปต่อการสูญเสียปริมาณไลโคปีนในมะเขือเทศ /
Statement of responsibility, etc. ประพันธ์ ปิ่นศิโรดม
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element ไลโคพีน.
9 (RLIN) 66793
650 #4 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM
Topical term or geographic name entry element มะเขือเทศ
General subdivision การแปรรูป
-- วิจัย.
9 (RLIN) 79223
773 ## - HOST ITEM ENTRY
Title อาหาร
Related parts 33, 2 (เม.ย.-มิ.ย. 2546) 111-118
International Standard Serial Number 0125-1147
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Articles

No items available.